HAP-HMM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hap-hmm. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 21:14 Lezen jullie de beschrijving niet ???? Verkeerde bestelling ontvangen !!!!
13 jan 2023 om 22:00 Heeeeerrrrllliijkk stoofvlees, aardappelen, spinazie, boontjes, doperwten.
15 dec 2022 om 20:37 Heerlijk eten
14 dec 2022 om 4:20 Eten is heerlijk .Alleen jammer dat er nooit op tijd bezorgd wordt
5 dec 2022 om 18:04 Superlekker!!! J3 moet wel van Hollands eten houden natuurlijk... Ik vond het zalig. Ik had de bierkip met worteltjes en erwtjes, gebakken aardappeltjes en oma's pudding. Smullen hoor!
3 nov 2022 om 19:16 heerlijk rundvlees,bloemkool wat flauw,gebakken aardappels heerlijk,lekker gegeten!!!!
18 okt 2022 om 21:49 Heerlijk "oma's" maaltijd bestellen? Dan zit je hier goed!
12 okt 2022 om 20:43 Je moet er even op wachten maar dat is de moeite zeker waard, heerlijk gegeten, bedankt!
7 okt 2022 om 9:17 Gehaktbal lekker. Gebakken aardappeltjes uit de frituur, dus niet uit de koekenpan. Hangop verpest door een plas van siroop en dus te nat, daarmee verpest je de hangop, scheiden beter.
4 okt 2022 om 1:24 Eten was lauw. Ik heb in totaal tweeenhalf uur moeten wachten op me eten. Vreselijk
28 sep 2022 om 19:13 De hachee viel tegen. Ik had meer vlees in de hachee verwacht.